Jedzenie Z życia wzięte

Przepyszna pasta z tuńczyka.

Moja ulubiona pasta na chleb.

Składniki:

  • puszka tuńczyka w kawałkach (w oleju lub w sosie własnym)
  • kostka białego sera,
  • 3 łyżki jogurtu naturalnego (małe opakowanie)
  • cebula (ilość zależnie od upodobań),
  • szczypiorek,
  • 3 ugotowane na twardo jajka
  • 3 ogórki kiszone (opcjonalnie)
  • sól, pieprz.

Sposób przygotowania:

Siekam cebulę, jajka, ogórki oraz szczypiorek, wszystkie składniki wrzucam do miski i widelcem staram się wyrobić je na jednolitą masę. Przyprawiam solą i pieprzem do smaku.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    I_amlen.a
    3 czerwca 2018 at 22:03

    No jak zwykle. Wszystko z tego bloga wychodzi! ❤️
    To jest najlepsza pasta jaką w życiu z mężem jedliśmy!
    Na stałe zagości w naszym domu 🙂

  • Leave a Reply